Aanbod

Aanbod fietsen

Fietsen

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom gewoon eens bij ons langs en maak een proefritje. Wij kunnen u helpen bij uw zoektocht. Wij kunnen u van advies voorzien betreffende de merken die wij verkopen. Denk hierbij aan Batavus, Sparta, Giant en Flyer. En ook heel belangrijk; de juiste maat/hoogte van de fiets. Maar vooral willen wij u laten ervaren op welke fiets u het fijnste fietst. 

Of het nu gaat om een e-bike, een stadsfiets, een sportieve fiets of een gebruikte fiets. Ook voor kinderfietsen bent u bij ons aan het juiste adres en ook zij mogen natuurlijk even een proefritje maken.

En wilt u graag een ander zadel op uw nieuw uitgezochte fiets? Of een leuk mandje? Kiest u voor een spiegel op het stuur of een veilige helm op uw hoofd? Het kan allemaal! Wij kijken met u naar uw wensen.

Voor ons aanbod gebruikte fietsen kunt u kijken op Marktplaats. Klik hier

Accessoires

Accessoires

In onze winkel hebben we een ruim assortiment aan fietsaccessoires. Van fietsbel tot fietshelm en van fietstas tot kinderzitje; voor elk wat wils!

We geven u graag advies en informatie. En zit de juiste kleur of dessin er niet bij? Dan bestellen we die toch? Binnen 24 uur bij ons in de winkel of bij u thuis bezorgd (mits op voorraad).

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Bent u op vakantie in Zuidwest Friesland en wilt u op de fiets genieten van de mooie omgeving? Bij ons bent u aan het juiste adres om een fiets te huren. Friesland ontdekken op de fiets is volop genieten van rust, ruimte, platteland en meren.

Meer informatie