Werkplaats

In de werkplaats van Fytsmakkerij Scheltema doen we iedere dag onze uiterste best om uw fiets te onderhouden, repareren en rijklaar te maken (en te houden). Jan Fré en Peter zijn daarin een perfect team. Jan Fré met zijn dik 50 jaar aan ervaring in de fietsenbranche en Peter met zijn achtergrond in de elektrotechniek bieden daarmee het hoofd aan vrijwel elk probleem aan uw fiets.

Of het nu gaat om een “antieke” fiets of de nieuwste e-bike. We staan voor u klaar voor kleine en grote reparaties en onderhoud. Daarnaast bieden wij u een gratis servicebeurt aan wanneer u bij ons een nieuwe fiets heeft aangeschaft. Ook hebben wij, ter onderhoud en behoud van uw fiets, ieder najaar de “wintercheck actie”. Voor een leuk bedrag wordt uw fiets dan geheel gecontroleerd, afgesteld, gesmeerd, schoongemaakt etc. Hiervoor kunt u onze website, de plaatselijke krant en onze social media in de gaten houden.

Ook kunnen we u adviseren en van informatie voorzien over onderdelen voor uw fiets: van banden tot een fiets-standaard tot een koplamp of een nieuwe accu voor uw e-bike.

Plan een afspraak in