Fietsverhuur bij Fytsmakkerij Scheltema

Bent u op vakantie in Zuidwest Friesland en wilt u op de fiets genieten van de mooie omgeving? Bij ons bent u aan het juiste adres om een fiets te huren. Friesland ontdekken op de fiets is volop genieten van rust, ruimte, platteland en meren. Via een groeiend netwerk aan fietspaden, waarin ook diverse fietspontjes zijn opgenomen, maakt u op een actieve manier kennis met een uniek stukje Nederland. Tijdens uw tussenstops kunt u genieten vanaf mooie terrasjes aan het water van de watersport activiteiten en genieten van de vele historische dorpjes en stadjes.

Het hele jaar door kunt u bij Fytsmakkerij Scheltema terecht voor het huren van fietsen. U kunt kiezen uit dames- en herenfietsen met 3 of 7 versnellingen, e-bikes en kinderfietsen. Ook hebben wij kinderzitjes te huur en kunt u gratis gebruik maken van een fietstas.

Tevens zijn wij aangesloten bij “Waterland van Friesland”. De VVV van Zuidwest Friesland. We kunnen u hierdoor ruimschoots voorzien van mooie fietsroutes, fietskaarten, tips & inspiratie.

Wilt u graag één of meerdere fietsen reserveren? Neem dan even contact met ons op.

Verhuurprijzen:

E-bike:

€ 22,50 per dag
€ 140,00 per week
Borg € 25,00

Stadsfiets met versnellingen:
€ 10,00 per dag
€ 60,00 per week
Borg € 10,00

Kinderfiets:

€ 7,50 per dag
€ 45,00 per week
Borg € 10,00

Fietszitje (voor of achter):
€ 4,00 per dag
€ 24,00 per week